Strategji Digjitale - Shqipëria

Mirëseerdhët tek faqja që përmban të gjithë projektet e skuadres “Strategji Digjitale” në Shqipëri. Ne kemi shumë projekte që mund të hidhni në sy, ndihuni i lirë t’i shikoni.

Webfaqja 4 Ligjet Shpirterorë Webfaqja 4 Ligjet Shpirterorë
Ky projekt tregon të katër ligjet shpirterorë në një faqje internet. Këtë projekt e krijoi një student, dhe e kemi vendosur online tek http://crualbaniadigital.gitlab.io/broshura-4-ligjet/. Mund t’ia dergoni ndonjë personi dhe kur ta mbarojë … Read More
Hapitjetër Hapitjetër
Hapitjetër është një faqje me të cilen mund të japesh mesime një dishepulli me video dhe mesime online. Kur njeri regjistrohet tek webfaqja, ai zgjedh një mentor nga listi. Ky mentor i kontrollon përgjigjet e dishepullit, duke korrigjuar dhe mesuar … Read More